Als leek ben ik hier gekomen,
niet wetend wat me te wachten zou staan
Laat je horen, laat zien wat je kunt
en dat is ook waar ik voor ben gegaan.
Verlegen deed ik een poging,
onzeker stond ik er midden in....
het vertrouwen van jullie in mij,
zorgde bij mij voor een nieuw begin.
Bedankt voor dit vertrouwen.....
het deed me erg goed,
de veiligheid die jullie mij hebben gegeven
zorgde bij mij voor nieuwe moed.
Helaas is mijn laatste dag gekomen,
Mijn stage hier is afgerond.....
het enige wat ik jullie nog even wou laten weten
is hoe fijn en gezellig ik het hier vond.
Ik zal jullie missen....
dat mogen jullie best weten
En wat jullie voor mij gedaan hebben,
dat zal ik never en nooit niet vergeten!