Knop voor gevoelens
Hadden we soms maar een knop
Een knop om er even niet te zijn
even niets te voelen
niet te kreperen van de pijn
Hadden we soms maar een knop
een knop die de wens naar de dood verstoort
even geen gevoelens
geen verliefd hart doorboord
Een knop als op de tv
als je zin hebt staat hij aan
wil je niet, dan is het met 'off'
zo weer gedaan
Helaas bestaat een mensenleven
niet uit stekkertjes en knoppen
en zullen de gevoelens er altijd zijn
Die kun je niet met een knop verstoppen...................