je staat daar te staren
ik zie je
ik roep je
je kijkt niet om
ik roep
maar nu luider ja antwoord niet
je kijkt alleen maar voor je uit
ik loop
naar je toe
je ziet me
ik roep nogmaals
lijkbleek steek je de straat over
je kijkt niet om
je staart alleen maar voor je uit
neeeee!!!
ik durf niet te kijken
ik sluit mn ogen
ik hoor iets
ik open mn ogen
daar lig je
ik val in elkaar
neeeeeeee
ga niet
niet zonder mij!!