Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
het sneeuwt hoop
mijn droom
aan een dun draadje
kwetsbaar gebonden
witte ballon
vlieg maar hoog
in de lucht
wil je naar
me zwaaien
daar waar je land
ik wacht
op het signaal
dan zal het gebeuren
iedereen is speciaal
voor jou
bijeengekomen
ik zie je zwaaien
de wereld juicht
hand in hand
honderduizenden
witte ballonnen
in de klare lucht
mijn droom vervult
lachend zwaai ik terug
want het sneeuwt hoop
Reacties op dit gedicht
*zwarte schaduw* vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Rani
:
Dinsdag, maart 22, 2005 16:12
mooi verwoord..
fijn dat er hoop is
love,
R.
Over dit gedicht
Auteur:
*zwarte schaduw*
Gecontroleerd door:
~Marina~
Gepubliceerd op:
22 maart 2005
Thema's:
[Hoop]
[Wij]