brandend blijft de vraag
hou je nog van me zie je me nog graag
ben je nog steeds me beste maatje
of denk je nu ik haat je
nu ben je niet meer om me heen
ik sta er alleen voor helemaal alleen
Zachtjes denk ik aan je naam
zou de mijne nog steeds in je hartje staan
nog steeds dat speciale plekje
of is het nu maar een vlekje
maar nu weet ik het weer
je mist me niet meer