Mijn spiegelbeeld
Als ik in de spiegel kijk
zie ik een meisje
dat huilt,
ze heeft verdriet.
De woorden galmen nog na
in haar hoofd
en
ze huilt
want, wat doet ze fout?
Het is allemaal haar schuld:
Thuis
nooit een blij gezicht
altijd
geroep en geschreeuw
geen veilige haven
geen troost of een luisterend oor.
Het is allemaal haar schuld !!!
Ik kijk in de spiegel
en zie, dat meisje
dat meisje,
That's just me...
*Ik heb lang niks meer ingestuurt of geschreve ma da kon ik echt ni meer. Ik heb een heel moeilijke periode achter de rug en ik kon gewoon niks schrijve!!! Ik heb op het randje gezweefd ma door veel te praten ben ik erdoor geraakt. Het blijft iedere dag een gevecht ma ik denk nu wel da ik het zal halen, ik heb mezelf toch al een tijdje ni meer gesnede dus...*
Ik ben dus helemaal terug !!!!!!!
veel liefs
&
groetjes kimmy