Ineens komen er zomaar tranen uit mij ogen.
Ik weet niet waarom ik huil.
Misschien is alles mij even te veel geworden.
Ik veeg mijn tranen af,
en spoel mijn gezicht met water.
Opeens voel ik mij alleen,
en is er een onaangenaam gevoel in mij.
Ik besef dat ik mijn leven wil veranderen.
Dat ik dat ongelukkig gevoel wil weg werken.
Ik weet niet hoe, waar of wanneer.
Maar ik hoop dat het mij ooit zal lukken!