Was ik nog maar een kind
Was ik nog maar een kind
Dan kon ik lachen om niets
Huilen wanneer het me zinde
En slapen als ik moe was.
Ik zou krijgen wat ik nodig had
Liefde en vriendschap
Mensen zouden me graag hebben
Voor wie ik was en niet om wat ik had
Ik zou terug willen leven
Om de kleine dingen kunnen geven
Zonder iets terug te moeten doen
Spontaan, gemeend en uit men hart
Maar nu ben ik volwassen
En denken mensen te weten
Dat ze dingen kunnen verwachten
Zonder liefde te moeten geven
Voor mij hoeft het niet meer
Laat mij maar verder leven
En mijn kindje liefde geven
Zodat zij toch nog echt kan leven.
Dirk