*.~·weggevlogen gevoel..·~.*
weggevlogen zijn de dingen
die we samen altijd deden
waardoor ik me zo gelukkig voelde
dingen, niet meer in het heden..
weggevlogen zijn de gedachten
die we samen vaak deelden
onzin soms, maar soms ook niet
waardoor we ons nooit verveelden
weggevlogen zijn de momenten
nooit zouden ze mogen verdwijnen
maar nu op dit moment
kunnen ze niet meer verschijnen...
*.~·Liefs·~.*