Ik weet niet wat er met mij is gebeurt,
jij bent het die me altijd opfleurt.
Ik zit dagelijks in de sleur,
van ma en pa en al dat gezeur.
Ik ga dan naar mijn kamer om aan jou te denken,
jij, die me doet verlangen naar de dag die nog moet komen.
De dag dat je hier voor altijd zult zijn,
ik kan er nu alleen maar van dromen.
Het is zo moeilijk uit te leggen,
ik kan je dit wel duizend keer zeggen:
IK ZIE JE GRAAG!
Niemand zal ooit begrijpen wat ik voor je voel,
mijn verlangen naar jou, dat is pas echt!
Je kan altijd op me bouwen en aan jou blijf ik trouw.
Ik kan je dit wel duizend keer zeggen:
liefste, ik hou van jou!
- (16 jaar) -