Ik vlieg hoog als een vogel
Op zoek naar een plek
Waar ik dromen kan
Waar ik dromen mag
Niet gehinderd door
Een schijnheilige maatschappij
Die je belemmert in doen en laten
Ik vlieg hoog als een vogel
Op zoek naar vrede in zichzelf
Nee, hou me niet tegen
Laat me maar gaan
Te lang heb ik met mijn rug
Tegen de muur gestaan
Laat me vliegen als een vogel
Op zoek naar een warme plek
Waar ik dromen kan
Waar ik dromen mag
~~~