* Haten *
Hoe kunnen mensen mij vergeven
als ik mezelf niet eens vergeven kan
Dan is het een knappe prestatie van hun,
Om toch maar normaal door te leven
Net doen alsof ik hun leven niet verstoor
hoe kunnen ze nou doen alsof het hen niet uit maakt
terwijl ik mezelf er om blijf haten
dat ik het liefst alles maar zou verlaten
Het spijt me zo van alles
ik ga jullie er niet meer mee lastig vallen
het heeft te veel reacties op geroepen
en dat was me niet bevallen
Ik blijf het niet snappen,
hoe doen jullie dat tog,,
het spijt me zo erg..
egt waar..!