Ik ben toch 24 jaar?
Het is heus waar
Volgens de politie niet
Er liggen mij nog 9 jaar in het verschiet
9 Jaar die ik volgens het systeem mis
Door 1 pers. dat ik achter het net vis.
Alles gegevens opnieuw opsturen
Dat zal wel weer een paar weken duren.
Opnieuw een brief aangevraagd
De sprong opnieuw gewaagt.
Nieuwe adres doorgegeven
Blokkade op dat huis, het moet worden opgeheven
Alles moet schriftelijk worden gedaan
Zoveel geouwehoer voor een baan
Nu afwachten om opnieuw te solliciteren
Hopelijk zal het ‘slechte tij’ gaan keren
4fun: | Vrijdag, maart 25, 2005 08:51 |
Zo te lezen, zit het je niet mee. Volhouden hoor! De aanhouder wint. :-) | |