Volle maan en sterren
Volle maan;
ik zie jou
jouw silhouet
je mooie fonkelende ogen
Sterren;
ik denk aan je
je lippen die de mijne kussen
je handen die me strelen
Volle maan;
je bent weg
't enige wat ik heb;
zijn herinneringen
aan jou.
Sterren;
ik denk nog vaak aan je
je lippen, je handen
ze zijn niet meer bij me
ik mis ze;
Volle maan en sterren;
zal ik koesteren
liefs en een zoen fleur