Midzomernachtdroom
Ik heb nog zo vaak aan je gedacht
maar je was niet meer dan een droom.
Jij was mijn midzomernachtdroom,
je ogen zo mooi en helder
dat ik jou mocht meemaken
een echte droom.
Meer zou het niet worden
dacht ik.
Maar had toch stille hoop
dat ik jou nog een keer zou zien.
Voorgevoel is onverklaarbaar
maar toch had ik het