lieverd
zeg het nou niet
lieverd
laat me in mijn verdriet
nee het gaat niet goed
ja het gaat slecht
nee heeft niets temaken met moed
ja het is mijn recht
ik heb ook mijn rechten en plichten
het is niet altijd ik dat voor jouw hoef te zwichten
zeg het me, en ik ga weg
zwanger
en vele banger
niemand weet het
niemand hoeft het te weten
gebeurt tussen de kruising
van half acht en half negen