Soms stuurt iemand mij een brief
dat maakt me blij, want dat vind ik lief
maar toch doet het me pijn
dat steunen op deze manier moet zijn
ik steun en groet je liever op een andere manier
dan vanuit een bajes op papier
ik ben niet trots op wat ik heb gedaan
al die domme fouten wat ik heb begaan
ik hoop dat alle mensen mij kunne vergeven
want met boze ogen kan ik niet leven
op cel ben ik alleen en heb veel verdriet
tranen kan ik laten rollen, niemand die het ziet
ik schrijf mijn gevoelens op papier
niemand om mee te praten, want mijn maties zijn niet hier
maar met 1 meisje kon ik goed praten
ik wist dat ik haar op een dag zou verlaten
lachen en huilen is wat we samen doen
soms even knuffelen en een zoen
maar sommige meisjes sullen me homies blijven
dat zijn meisjes die me steunen door te schrijven
ik weet dat ik nog vele maanden moet
dus blijf me alsjeblieft schrijven, wat dat doet me goed
Dit gedichten heeft me zus gekregen van een vriendin. se las het aan mij voor..het raakte me heel erg.