Voor Sultan,
Sultan, ja blijft in m'n hart.
Je was m'n allerliefste hond.
Je was nog zo jong en al ongeneeslijk ziek.
Je was zo mooi en sterk.
Je was zo lief, je was een hartedief.
Je deed m'n verdriet altijd verdwijnen.
Wanneer ik in de put zat, beurde jij me altijd op.
Telkens ik in je droeve ogen keek, brak m'n hart.
Veel mensen begrijpen wat jij voor mij betekende.
Je was men beste vriend.
Nu heb ik alleen de herinneringen.
En de gedachten dat je bij me bent en gelukkijg bent.
Maar ja...
We konden je niet redden.
Hoewel ik voor eeuwig voor je wilde strijden.
Wilden we je toch niet laten lijden.
Maar wat gebeuren moet, kan je niet veranderen.
ik hieldje tot het laaste moment stevig vast.
en dat was het...
De gedachten dat je van je lijden verloste was.
Maakt me opnieuw gelukkig.
Ik mis je en zal je nooit vergeten.
Want een vriend is iemand die je vertrouwt.
Iemand die luistert.
Iemand die er altijd is...
Ik mis je.
Je was m'n liefste hond.
De beste die er bestond.
hou je goe daar boven en tot ziens...