De manier waarop jij me vastgehouden hebt.
Hoe je door mijn haar streelde.
Tegen me sprak en mij aankeek.
Simpel hoe jij met mijn gedachten kon spelen.
Van jou werd ik zo week.
Uren lang wou ik zo blijven staan.
Jouwn lichaam zo warm.
Mijn gevoel was geluk.
Nooit heb ik mij zo mogen voelen
Zie mij nog eens en maak het niet stuk.
Ik verlang naar jou armen.
Ik verlang naar jouwn stem.
Laat ze mij nog eens verwarmen.
Het voelde zo goed.
Het was zo fijn.
Ik weet niet hoe je het doet.
Maar na dat ene moment verlang ik zo om bij je te zijn.