Dansend op papier komen de woorden in mij los
Woorden die vertellen hoe ik mij voel
Een gevoel zo onbekend, een gevoel zo fijn
Helaas gaat het gepaard met verdriet
Dat gevoel wat ik niet met je kan delen
De dansende woorden die jij niet begrijpt
Waarom moest mij dit overkomen, problemen zat
De afstand wordt steeds groter, terwijl ik stil blijf staan
Terwjil ik hier zit, vloeien de dansende woorden uit mijn pen
Mijn dansende woorden, die jij niet begrijpt