In het gras liggend,en kijkend naar de maan.
Denkend aan jou...en aan mij
de gedachten gaan niet bij me vandaan
het is niet ik of jij,maar een wij
Heel de dag zitten dromen
eventjes alles laten afstomen
Voel me niet gevangen,eerder vrij
het is niet ik of jij,maar een wij
Traantjes,van geluk en een beetje verdriet
Bij jou voel ik me Blij
soms verdriet,omdat niemand me staan ziet...
Maar nu is het niet ik of jij,maar een wij
°NwLy° Zie Jou Doowdgraag ° MY NY LY