Was bang,Bang van die stomme test
in het begin leek het niet zo best
al bij al,viel het wel mee
met een stom potje,hop naar die wc
net de dag dat ik had gesmoord
net die dag,had ik weer gescoord
je moest het met zekerheid weten
en zou geen 1 van de 3 vergeten...
Dit was iets dat ik niet wou
ik had mezelf beloofd dat ik nooit meer smoren zou
waarom liet ik me toen overhalen
Grr...steeds met hun stomme verhalen
Kon het niet laten erover te schrijven
het zou toch in men gedachten blijven
Waarom zat ze steeds te zeuren
nu ze naar drugs in men bloed zit te speuren