ik kom thuis
het is een uur of 2
nog even voor de buis
oh nee
nieuwsbericht
dance valley
ik had daar kunnen zijn met mijn nicht
ooh wat was het daar overdag gezellie
wat kun je je nog beter wensen?
wat ik nu zag
verkleumde mensen
niet meer die lach
wat een chaos
blauwe lichten en dekens
even hiervoor feesten ze er nog op los
nu kwamen de tekens
erwin is ook daar
bellen of niet?
ik vlieg van hot naar haar
denk niet dat ie dat hoort of ziet
een slapeloze nacht
zou alles goed zijn?
is alles weer in de macht?
13.00 erwin aan de lijn
alles is goed
een deken om gehad
hij was nog net niet onderkoeld
hij lacht
het was een gave dag
alleen de terugreis niet die nacht
of ik je nog op tv zag?
ik sluit even mijn ogen
jah heb je gezien
kan het nog niet geloven
iedereen feest voor tien
en dan zo'n afloop
toch mazel dat ik geen kaarten had
ik denk dat ik ze volgend jaar wel koop
slaap zacht lieve schat