Zelfs de redelijkheid zoekt redenen,
deze vanzelfsprekende gedachten nog,
op orde te willen en zullen brengen.
Chaos is in opmars en sterker dan ooit,
zullen snel uitrukkende wanordeningen,
marcheren door de echoënde gangen.
Zie hier de omvergeworpen systematiek.
Gaten in theoriën niet langer opgevuld,
met zo gezegd:"zelfhardend pleisterwerk".
Nu pas ben ik in staat te begrijpen,
dat niet alles begrepen hoeft te worden.