Er is zo veel dat ik niet kan begrijpen,
waarom lijden er zoveel mensen pijn.
Mensen die naast het geluk grijpen,
zovele die hier liever niet willen zijn.
Ik wou dat ik iedereen kon helpen,
dat geluk eerlijk werd verdeeld.
onrecht de wereld uithelpen,
en dat tijd werkelijk wonden heelt.
als op een dag de wereld zou vergaan,
maak ik een nieuwe plaats voor iedereen.
een plaats ver van ongeluk vandaan,
maar die plaats maken lukt me niet alleen.
dan is het de zevende hemel zoals men zegt,
als de eerste zes al zouden bestaan.
Ik hoop dat iemand met me meevecht,
voor een plaats hier ver vandaan.