De onmogelijke liefde.
Door jouw schoonheid bezat ik jouw ziel en geest.
Als ik jouw zag,
ontdekte ik al mijn tekortingen
in jou die mij konden aanvullen.
Jij bent alles wat ik wens te zijn.
Ik ben alles wat je zou willen zijn.
Jouw tolerantie, medelijden en onzelfzuchtig gedrag
maakten van ons,
onverzoenlijke vijanden.
De magnetische polariteit
hield ons stevig op onze plaats,
ten goede of ten kwade.
Maar ik zou liever sterven
dan het toe te geven dat je mij een
diepe ongesteek hebt gegeven!