Waarom moet alles goed voelen,
als ik niks voelen mag.
Als ik niet mag denken wat ik wil,
maar vrij wil gaan.
Waarom mag ik alleen maar zweven,
terwijl ik dromen wil.
Waarom mag ik niet delen,
terwijl ik alles wil geven.
Waarom ben je nu niet hier,
niet om te kussen, niet om te strelen,
niet om te gaan,
maar gewoon om te zijn.
~Omdat vanavond zo mooi kan zijn~