Ik zocht de moed
Ik zocht de hoop
Ik vond echter geen van beide...
De moed om er een eind aan te maken
De hoop om verder te gaan
Ik zwendel in een tunnel
Zonder einde, zonder begin...
Ik leef noch juist te veel om dood te gaan
Maar ben al juist te veel dood om nog verder te leven
Soms drijft een ondoorgrondelijke kracht
me verder weg van de dood
Weg van het leven...
maar haalt een andere stem me weer terug
Ik word heen en weer gegooid
In een leven dat er nu soms al geen meer is...