Het gevoel vanbinnen dat mij niet loslaat,
dat nog veel inniger wordt als je voor mij staat.
Het gevoel van liefde en leegte tergelijkertijd,
dat raak ik niet zo vlug meer kwijt.
Het gevoel dat ik je wil verbergen voor iedereen
en zeker voor jouw, dat zegt telkens keer op keer
"ik hou nog steeds van jouw".