Telkens als ik je zie krijg ik weer dat gevoel,
als de eerste keer dat je in mijn ogen keek
'tleek alsof ik even gelukkig was
en mijn problemen vergat
Als je in mijn ogen kijkt lijkt alles te vergaan
Alle toetsen zijn uit mijn hoofd verdwenen
Alle vriendjes die ik ooit heb gehad
zijn niks vergeleken met jou, schat
Bij jou voel ik me fijn
Bij jou kan ik mijzelf zijn
Toen ik je zoende spookte er van alles door mijn hoofd
Ik had je van je eerste zoen beroofd
Toen we daar zaten aan de lek
Vielen alle stukjes op hun plek
Ik hoor bij jou en jij bij mij
Als ik je zie word ik weer blij
En als ik mijn lippen de jouwe raken kan ik de wereld aan
Als ik je dan even alleen zie staan,
grijp ik mijn kans om even met je te praten, om dan weer met beide benen op de wereld te staan.