Ik kijk naar buiten vanuit mijn stoel,
En buiten zie ik een heleboel.
Bomen die dansen met de wind,
Op straat een moeder met haar kind.
Bruine paarden staan in de wei,
Een man met een hond loopt voorbij.
Auto's, en mensen op de fiets,
Die aan het eind van de weg verdwijnen in het niets.
De mensen komen langs keer op keer,
En ach zo gaat het steeds maar weer...