Gaetan,...
Je bent kwaad op me...en dat doet pijn
want ik wil zo graag weer bij jou zijn
Ik heb je gekwetst...maar waarom?
Sgat,zonder jou voel ik me echt stom
Ik wil dat je trug om me gaat geven
dat we trug mooie momenten mogen gaan beleven
Ik wil jou echt niet kwijt...
van wat ik zei,heb ik zeer veel spijt
Je bent de zon in mijn leven
sgat...voor jou zou ik m'n hele leven geven...
Maak een uitzondering voor deze verdrietige meid
ik meen oprecht als ik zeg: ' Ik heb spijt...'
----------------------------------------------------------
*Gaetan,Liefurd...ook al zou je me laten valle voor Sarah, ik weet dak juh gekwetst eb...was nooit mijn bedoeling geweest ... ik zie jou graag,neem me zoals ik ben, nooit word het weer zoals voordien,maar ik zal je altyd graag blijven zien :(*
-----------------------------------------------------------