Ben ik vader of niet?
Dinsdag 24-07-2001 is een dag die wij niet vergeten,
Shady bleek gestorven te zijn in mijn lichaam.
Mijn man vroeg zich af of hij vader was,
Hij heeft veel verdriet.
Toch moet hij heel goed weten,
Ookal voelt hij zich eenzaam.
Hij is vader maar dat weet hij pas,
Als zijn verstand hetzelfde als zijn hart ziet.
Shady is van ons samen,
Een deel van hem en een deel van mij.
Ze zal ook altijd ons poppetje zijn,
En ze zal ook nooit uit ons hart verdwijnen.
Veel vreugde van de zwangerschap toen we erachter kwamen,
De eerste drie maanden veel angst maar toen waren we blij.
Gelukkig stonden mijn man en ik met alles op een lijn,
En er begon een band tussen hem en Shady te verschijnen.
De klap was dan ook voor ons heel groot,
Onze shady was niet meer in ons midden.
We hebben haar nooit echt kunnen aanraken,
We hebben haar nooit dingen kunnen leren.
Niets is zo hard als de dood,
Voor haar blijven we ook bidden.
En we proberen ook altijd tijd voor haar te maken,
Maar de pijn blijft ondragelijk hoe hard we het ook proberen.
Een ding moet hij weten,
Hij houdt van haar.
En hij heeft een dochtertje ookal leeft ze niet meer,
Waar ik ook ben en waar ik ook sta.
Ze zou Shady Maria Johanna gaan heten,
Het verwerken is dan wel heel zwaar.
Maar ik zal het hem zeggen keer op keer,
Paul jij bent Shady's PAPPA.