onder mijn huid
van buiten een schild
van binnen oh, zo teer
van buiten alleen onschuld
van binnen zoveel oud zeer
van binnen ook krachtig
van buiten toch wel zwak
van binnen heel gevoelig
van buiten te veel gemak
onder mijn huid een klein meisje
dat groot wil worden
ontspannen en rustig
spontaan en blij kan het zijn