je zet me op een kruispunt
niet wetend welke weg ik bewandelen moet
ik naar links....ik kan naar rechts
wat is slecht en wat is goed?
je dwingt me om te kiezen,
zet mijn wandelschoenen klaar
ik zie een weg met een zorgeloos einde
ik zie een weg met veel gevaar
Je duwt me de weg op
ik weet niet wat ik wil
welke weg heeft de warmste toekomst
welke weg is koud en kil?
Ik heb nog even de tijd
trek mijn wandelschoenen vast aan
je zet me op een dwaalspoor
welke weg zou jij op gaan?