Hoog boven de wolken,
Voorbij de hemel zelfs,
Daar zweef ik
Op een bed, zo zacht
Bestaande uit donzen veren,
Slechts donzen veren die mij omringen...
Duizend vlinders fladderen,
Met de kleuren van de regeboog en meer,
Verblindend zo mooi.
Warme zonnestralen op mijn huid,
Mijn huid, als zacht fluweel,
Wachtend soms zelfs verlangend...
Op de tinteling veroorzaakt door slechts 1 ding,
jou.