jouw lach doedt me beven op mn benen
jou lach doet me sidderen al heel mn leven
jou ogen ze geven me dat ' speciale ' gevoel
dat gevoel dat je niet kan uitlegen
je mond, je lippen
zo zacht als die vn een kleine baby
jou huid
perfect
jouw benen
perfect
je bent mn alles
wist je dat maar