Verspil je tijd niet!
NEE!
Met hen daar die altijd met mooie praatjes komen!
Een maal dat ze je hebben......kun je de rozen wel vergeten!
Ja hun.Lief ,aardig ,romantisch,vriendelijk,gentle in het begin ja!
Maar later zie je de dorens die ze verborgen hielden!
Je bent nog jong.Verlies je tijd je jeugd je maagdelijkheid niet!
Bewaard het voor die .ja die die het wel waard is!
Die dat niet zo makkelijk te vinden is.Die die verder dan uiterlijk kijkt.Die dat niet praat ,maar die laat zien wat liefde is.Door zijn daden.en gebaren!
Want,velen komen en gaan,alleen maar om hun eigen dingen met je te doen!maar alleen een,ja een komt voor "goed"!!!!!!