je weet altijd wat je moet verzwijgen
om nog meer mensen voor je te krijgen
je beloning moet eindeloos
ook al is het voor een stronkje moos
het is het geld waar je voor koos
de markt draagt een virus
niet te horen en niet te ruiken
de markt begeeft zich al in de psychiatrie
ongezien lopen ze in je fuiken
hoe loopt dit af waar gaat dit heen
en toch een significante verbetering
op een ouderwetse fopspeen
heeft het dan niemand in de gaten
HEMA, Idols, Heineken, SBS6
misschien onze nazaten
want dan is het een bloody mess
wie het weet mag het zeggen
stuur een sms-je naar de dief
want wat verdien je tegenwoordig
nog aan een doodgewone brief