Het leven is perfect
met jou naast mijn zij,
ik hoor je adem en voel je hart...
oh, ik hou van je...
Ik kan het dag en nacht zeggen,
maar toch schieten woorden tekort
om je te tonen hoeveel je voor me betekent...
Ik kan je één ding zeggen:
IK HOU VAN JOU,
en dit voor eeuwig en altijd...
- 16 -