ALS IK DURFDE…
Als ik durfde,
zou ik naast je willen zitten.
Gewoon, wij met z'n twee.
Ik zou je vingers willen tellen.
Je handen zouden mij tevreden stellen,
en als ik ging, dan ging jij mee.
Als ik durfde,
zou ik je willen slaan,
keihard, in je gezicht.
Je ogen, die mij steeds bedrogen.
Je woorden, die een ander toebehoorden.
Je mond, waarvoor ik zwicht.
Als ik durfde,
zou ik je willen kussen,
wel tijdvergetend lang.
Jouw geur, versmeltend met de mijne,
mijn angsten snel verdwijnend,
ik verlang naar je, al lang.
Als ik durfde,
zou ik je willen haten.
Jouw overheersing is zo groot.
Jij maakt mij zo afhankelijk,
de wereld niet toegankelijk,
ik voel me nutteloos.
Als ik durfde,
zou ik met je willen lopen,
de avonturen tegemoet.
Ik zou mijn leven met je delen,
je altijd willen strelen.
Met jou…is alles goed.