haar zielkunde
ze luisterde
legde haar vinger
-die zwerende-
op de zere plek
maar hoorde niet
ja, haar woorden
waren gespierd
en haar analyse
sneed diep
maar toch…
ze keek
stelpte met haar doeken
-die vuile-
de bloedende wonden
maar zag niet
ze begreep niet