Elke keer als ik je zie
Gaan mijn handen trillen
Elke keer als ik je zie
Wil ik je aanraken
Elke keer weer
Elke keer opnieuw
Je staat daar met je vrienden
Je kijkt een beetje in het rond
Je blik kruist de mijne
En opnieuw gaan mijn handen trillen
Snap je het dan niet ?
Ik wil bij je zijn
Elke keer weer
Elke keer opnieuw
Maar deze keer is het anders,
Je stapt op me af
Ik weet niet wat ik moet doen,
Mijn handen trillen nog harder dan anders
Elke keer verzin ik gesprekjes
Elke keer wordt mijn fantasie groter
Je kijkt me aan, en zegt iets
Ik verdrink in je ogen en ik hoor je niet
Je kijkt me aan, alsof ik een rare ben
En weg ben je.. Terug naar je vrienden
Ik staar je na,
Mijn handen stoppen met trillen
Elke keer droomde ik over een klein gesprekje,
Elke keer opnieuw..
Ik denk dat ik dat maar moet blijven doen