AMPLITUDE
Het zwart
geeft part
noch deel
van het geheel.
Een intrinsieke
vervolmaking
van identiteitsvervaging
De in het donker
ingenomen standen,
trekken
het duister
tot eenheid,
zonder randen.
Het licht
creeert
de vorm
in de ruimte.
Verschikt de dingen,
zet ze op hun plaats.
De kleur
van kaatsend licht,
geeft dimensie
aan de lijnen.
Verfijnen
de verhouding
in extensie.
Donker, licht.
Zwart , wit.
Alpha, omega.
De vrije wil
beperkt zich
dialectisch,
of maakt het leven
hectisch…
Het is maar,
wat je zelf wilt!