Walking down the road,
Thinking of you..
Thinking: Why am I so afraid ?
Can't think of an answer..
The black ball in my mind is becoming bigger,
Everytime when I look into your eyes,
I wanna say how much I love you..
But something is holding me back,
Don't know why, don't know how..
Next time..
I'll close my eyes