het regent zachtjes op
m'n raam
en het onweert hier ergens
vervandaan
maar het komt steeds maar
dichterbij
en dat maakt mij niet gelukkig
en blij
ow, het onweert nu wel heel
erg lang
het maakt mij van binnen wel
een beetje bang
laat het maar weer snel
verdwijnen
en laat de zon maar weer
heerlijk schijnen