De warmte omarmt me.
Een gevoel als geen ander.
Tintelingen verspreiden zich over mijn heel lichaam.
Ik heb een gevoel alsof ik zweef,
een gevoel van gelukkig zijn.
Alle verdriet en pijn zijn verdwenen
en hebben plaats gemaakt.
Plaats voor geluk, warmte...
Ik voel me openbloeien als een bloem in de zomer,
onder de zonnestralen die haar voeden,
die haar laten groeien,
zonnestralen die haar kleur geven
waardoor ze gaat stralen.
Net als die bloem voel ik mij openbloeien.
Openbloeien door de warme zonnestralen van de liefde,
die me warmte geven,
die me weer kleur geven,
die me doen leven,
zonnestralen die in mijn leven kwamen toen ik jou leerde kennen.
Zonnestralen die warmer werden toen wij 1 werden.
Jij bent de zon van mijn leven.
Mijn levensbron.