De wazige mist van de regenboog
in allerlei kleuren
ik herken hun gestaltes
en ook al hun geuren
Het rood van de rozen uit de wei
het geel van het zonnetje, wat straalt zo blij
groen van het gras wat de aarde bedekt
blauw van het water dat zich over aarde verstrekt
Ik dans over de kleuren, mij zo vertrouwd
glij voorzichtig over de regenboog
en aan het einde van mijn dans een pot met goud
waarmee ik goede dingen kan doen
Het oranje van een vers gedicht
het paars van het stralend heksenlicht
Ik loop door een waas van kleuren
en besef mijn geluk
dit is de plaats waar ik altijd zal zijn
de plaats zonder oorlog en pijn