* ROT OP! *
Ik weet dat je me dichies nog lees,
Maar je gaat nu echt te ver!
Kap er nou eens mee man,
Denk je nou egt dat ik hierdoor nog verder kan?
Zo help je me echt niet hoor,
Ik weet het wel, ik weet het gewoon zeker,
Kwil dat je ermee stopt verdomme,
En dat je me er ffu niet mee stoor..
Ik ben heel kwaad ja, je had beloofd het niet te doen!
En nu kom ik er op deze manier achter,
Wat ontzettend achterbaks..
Wat was ik ook een oen
Om te geloven dat je, aan je woord zou houden,
Terwijl je al meerdere keren dingen over me heb rond vertelt,
Nou nu ben ik toch echt goed kwaad,
Ik ben echt ten einde raad,
Waarom doe je dit?
Je moet het maar van je vrienden hebben zeg..
Ik probeer je met rust te laten,
Omdat ik zelf liever alles wil verlaten,
Maar jij, jij kijkt me elke dag vuil aan,
Alsof ik je wat misdaan heb, jij heb mij bedrogen!
Je heb telkens kneiterhard in mijn gezicht gelogen!!
En dan word je kwaad, als je denk dat ik zou liegen,
Terwijl jij hier de gene ben, die mij loopt te bedriegen!!
Niemand valt te vertrouwen, terwijl jij altijd de gene was,
Die zei ik ben zo niet,
Maar nu ik er op deze manier achter kom,,
Doet mij veel verdriet
Om te weten,
Je ben net zoals alle anderen!!