Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Hoop voor morgen
05-02-05
Uitgesproken zinnen
Die naklinken in de leegte
Echo's van grove woede
Die de zachte klanken overwinnen
Onuitgesproken woorden
Nog niet over onze lippen
Maar die inslaan als een bliksem
Als we ze hoorden
Altijd maar die woede
Altijd maar zo kwaad
Nooit een zorgzaam woordje
Die veel pijn kan behoeden
vriend'lijkheid blijft verborgen
Niet de kleinste gedachte
Als zelfs dat teveel gevraagd is
is er dan hoop voor morgen?
Kim
Reacties op dit gedicht
Quando vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Quando
Gecontroleerd door:
Sunflower
Gepubliceerd op:
05 april 2005
Thema's:
[Leven]
[Teleurstelling]
[Hoop]